Η εταιρεία μας

Η Alpi Olympika αποτελεί μέλος ενός από τους μεγαλύτερους και ηγετικούς ομίλους στον τομέα των διεθνών διαμεταφορών με ενεργή δραστηριότητα στην Ελλάδα από το 1990.
Θυγατρική εταιρεία της Albini&Pitigliani, μίας οικογενειακής εταιρείας, με παράδοση στο χώρο των freight forwarders και logistics από το 1945, η Alpi Olympika ακολουθεί τη φιλοσοφία και τεχνογνωσία του Ομίλου της ενώ συνδυάζει τις ικανότητες των ανθρώπων της πάντα με προσωποκεντρική εξυπηρέτηση ως προς τους πελάτες της. Με ενεργή και διεθνή εμπειρία εισαγωγών και εξαγωγών στις οδικές, αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, καθώς και στην αποθήκευση, η Alpi Olympika όντας σε στρατηγική γεωγραφικά θέση και σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο του ομίλου, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες της.

Η Alpi Olympika γνωρίζει ότι καμία αποστολή δεν είναι η ίδια, ακόμα κι αν έχει ομοιότητες. Οι άνθρωποι της εταιρείας προσωπικά φροντίζουν να κάνουν έρευνα και μελέτη των προδιαγραφών και απαιτήσεων κάθε αποστολής, καλύπτοντας οποιοδήποτε ενδεχόμενο, πριν ακόμα ξεκινήσει πρακτικά η μεταφορά. Η εξειδικευμένη προσέγγιση σε σχέση με την ασφάλεια, το κόστος και τη συνέπεια ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στους στόχους των πελατών της.

ΠΟΙΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ

Η αποστολή μας

Όλοι εμείς στην Alpi Olympika, δεσμευόμαστε για άψογη εξυπηρέτηση, αποτελεσματικότητα και εκπλήρωση των επιχειρηματικών στόχων των πελατών μας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο ακρωνύμιο C.A.R.E (Credibility, Accountability, Relationship, Expertise), τους τέσσερις πυλώνες που ενστερνιζόμαστε και με βάση αυτούς λειτουργούμε:

Αξιοπιστία:

για κάθε μας υπηρεσία, για οτιδήποτε μας ανατίθεται, επιβλέπουμε την εκπλήρωση κάθε αποστολής με επιτυχία. Η δική σας ικανοποίηση είναι και δική μας.

Υπευθυνότητα και αμεσότητα:

Μιλάτε πάντα με ανθρώπους και όχι τυποποιημένα μηνύματα και έτσι γνωρίζετε πάντα ότι με εκείνον που μιλάτε, θα σας δώσει τη λύση. Η επιτυχία σας είναι και η δική μας επιτυχία.​

Σχέσεις πελατών:

Οι πελάτες μας είναι πάντα στο επίκεντρο της δουλειάς μας. Στοχεύουμε σε προσωποποιημένες, μακροπρόθεσμες και βιώσιμες σχέσεις γιατί για εμάς, η αξία σας είναι και δική μας αξία.

Εξειδίκευση:

στην επιχείρηση μας, οι επαγγελματίες μας εκπαιδεύονται και παρακολουθούν τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και αυτοί φροντίζουν εσάς.

Η λειτουργία μας

Η φιλοσοφία της εταιρείας εμπνέει κάθε μας βήμα, ενώ το σύστημα αξιών, οι αρχές συμπεριφοράς και οι διαδικασίες που έχουμε θέσει, διέπουν την εταιρεία και τους συνεργάτες μας με στόχο τη βέλτιστη
ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και η αποθήκη μας βρίσκονται στην Μάνδρα Αττικής με αυτόνομες ράμπες φορτοεκφόρτωσης ενώ όλες μας οι εγκαταστάσεις διαθέτουν σύστημα συναγερμού και πυρασφάλεια. Τα εμπορεύματα των πελατών μας παρακολουθούνται από κλειστό σύστημα παρακολούθησης (CCTV) στις αποθήκες ενώ ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας προστατεύει τις εγκαταστάσεις μας.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας λειτουργικά συστήματα για τη διαχείριση των μεταφορικών και εμπορικών λειτουργιών.

Site: https://www.alpiworld.com/

Scroll to Top